Senior projektledare inom el och automation till WSP Process i Göteborg

 

VacancyID: 13318
Location: Europe - Sweden - Gothenburg
Type: Permanent
Closing Date:6/15/2018

Introduction

WSP Process erbjuder konsulttjänster och avancerad rådgivning inom process- och energiindustri. Våra kunder finns både i Sverige och utomlands och vi är i dagsläget organiserade i tre sektioner: Fordon, Energiproduktion & Distribution samt VA-process & Energigas. Totalt har affärsområdet ca 140 anställda och vi har hög tillväxt.

WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Vi erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur och Miljö & Energi. Tillsammans har vi 40 000 medarbetare på över 500 kontor i 40 länder. I Sverige har vi 4 000 medarbetare

Under 2017 växte WSP Sverige med 1000 personer och vi ser ett fortsatt stort behov av kompetenser inom industri- och samhällssektorn. Vi söker därför en driven senior projektledare som vill hjälpa oss fortsätta utvecklas .

Du har chansen att få vara med och påverka och förbättra organisationen och flera utvecklingsmöjligheter finns. WSP är ett stort internationellt teknikkonsultbolag med möjlighet till multidisciplinära och internationella uppdrag.

Responsibilities

I rollen som projektledare ansvarar du för att driva projekt hos kund i både konceptstudier och realprojekt. Du ansvarar för att driva projekt från planering, genomförande till överlämning och uppföljning. Projekten genomförs tillsammans med duktiga och drivna kollegor, konsulter och entreprenörer.

Tjänstens placeringsort är Göteborg.

Requirements

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av projektledning inom el och automation, gärna med erfarenhet inom Automotive eller andra industribranscher. Du är utbildad ingenjör inom t ex automation eller maskinteknik eller har annan relevant utbildning.
Har du erfarenhet av elektrifiering av drivlinor och/eller provningsteknik är det extra värdefullt för oss.

Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska väl, både skriftligt och muntligt.

Som person är du driven, målinriktad, affärsmässig och social. Du trivs med teamorienterat arbete och självklart är du en person med stort engagemang. I en roll som denna med många olika kontaktytor krävs det att du är kommunikativ, rak och tydlig. Du har lätt för att samarbeta med andra, samtidigt som du har ett självständigt arbetssätt.

Vi erbjuder dig en arbetsplats där egna initiativ uppskattas, där gemenskapen är stor och där varje persons kunskap kan vara avgörande för att ett projekt ska gå i mål.

Låter tjänsten intressant och du vill veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Ulrika Lööf på tel. 010-722 74 38, ulrika.loof@wsp.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Contact

Ulrika Lööf 010-722 74 38
WSP Group