Projektledare/byggledare till WSP Management i Umeå

 

VacancyID: 12799
Location: Europe - Sweden - Umeå
Type: Permanent
Closing Date:31/03/2018

Introduction

WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Vi erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur och Miljö & Energi. Tillsammans har vi 36 500 medarbetare på över 500 kontor i 40 länder. I Sverige har vi omkring 3 700 medarbetare.
WSP erbjuder dig som medarbetare en möjlighet att jobba med utmanande projekt som utvecklar din förmåga, kompetens och personlighet. Vi erbjuder ett fritt och stimulerande arbete där du har möjlighet att aktivt skapa din egen framtid tillsammans med kollegor vilka har gedigna kunskaper och bred erfarenhet.

WSP Management är en av landets främsta aktörer inom kvalificerade projektledningstjänster och specialisttjänster för projektstyrning. Vår samlade erfarenhet täcker in ett brett spektrum av kundkategorier med uppdrag inom hus, infrastruktur, energi och industri.

I Norr- och Västerbotten är vi i en tillväxtfas och verkar i en starkt expansiv region. Vi söker därför flera duktiga medarbetare till våra kontor i Skellefteå, Umeå och Luleå med tillträde snarast.

Responsibilities

Som projektledare på WSP Management har du det operativa projektansvaret i våra kunduppdrag inom infrastruktur (väg, järnväg, bro, hamn), fastighet, industri och energi. Du ansvarar för att driva projekt själv eller tillsammans med en projektgrupp från ax till limpa på ett affärsmässigt och proaktivt sätt. Som projekteringsledare, uppdragsledare, byggledare eller installationssamordnare leder du en mer specifik del av planeringsfasen respektive genomförandefasen i projekten.
En konsulttjänst på WSP Management kan också innebära specialistinriktning mot några av våra specifika projektstyrningstjänster:
• Idé- och kravhantering i tidiga skeden
• Styrning investeringsportföljer
• Riskstyrning
• Tidplanering och -uppföljning
• Kalkylering och kostnadsstyrning
• Kvalitets- och miljöledning
• Arbetsmiljöstyrning, BAS-P
• Kontrollansvarig enligt PBL
• Upphandling och kontraktsstyrning
• Slut- och efterbesiktningar
Som konsult på WSP Management är som synes påverkansmöjligheten och variationen stor och utvecklingsmöjligheterna många.

Requirements

Vi söker dig som har arbetat minst 5 år som beställare, konsult eller entreprenör, med erfarenhet av projektledning och/eller projektstyrande arbetsuppgifter. Utöver erfarenheten har du även grundläggande utbildning på minst gymnasial nivå, gärna med universitetsutbildning som påbyggnad.

Flytande svenska i tal och skrift, liksom B-körkort, är ett krav för rollen.

Om du är handlingskraftig, kommunikativ, resultatinriktad och känner att du vill vara delaktig i vår resa och målsättning att vara den mest efterfrågade projektledningsaktören på marknaden, så vill vi på WSP Management ha kontakt med dig!

Vi undanber oss kontakter från säljande rekryteringsverksamheter, vänligt men bestämt.

Contact

Jacob Wikner 070-551 99 50
WSP Sweden - Management