Bygglovhandläggare till avdelning Stadsutveckling

 

VacancyID: 12254
Location: Europe - Sweden - Stockholm
Type: Permanent
Closing Date:30/11/2017

Introduction

Analys och Strategis avdelning, Stadsutveckling har nu fokus på att expandera och bredda våra kompetensområden. Vi söker efter nya medarbetare som vill arbeta med att utveckla framtidens städer

I Stockholm är vi ca 20 st kollegor som i huvudsak arbetar med PBL-relaterade uppdrag. I vårt team har vi yrkeserfarenhet från såväl offentlig som privat sektor. Våra olika kompetenser och erfarenheter gör att vi kan forma starka team som på ett effektivt och kreativt sätt finner lösningar som tillgodoser kundens behov. Vi har alla ett stort engagemang och höga ambitioner.

I våra uppdrag arbetar vi idag med översiktliga planer, komplexa och enklare detaljplaner i flera av Stockholmläns kommuner. Vi arbetar även i förstudieskeden med olika typer av analyser, bebyggelseprogram, fysiska gestaltningsidéer, kvalitetsprogram och tomtutredningar. På avdelningen finns även fastighetsutvecklare, exploateringsingenjörer och handelsanalytiker.

Exempel på uppdrag hos oss är detaljplan för Tunnelbanans nya gula linje, utvecklingsprogram för Bosön, Ny översiktsplan för Knivsta, hållbarhetsstyrning åt Akademiska hus, bostadsförsörjningsprogram för Skinnskattebergs kommun med flera.

WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Vi erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur och Miljö & Energi. Tillsammans har vi 39 500 medarbetare på över 500 kontor i 40 länder. I Sverige har vi omkring 4 000 medarbetare.

Responsibilities

För rollen som bygglovshandläggare kommer du att arbeta med bygglovsfrågor i olika kommuner men även bidra till att säkerställa planbestämmelser i våra detaljplaner samt ha en utbildande roll för våra medarbetare i bygglovsfrågor.

Requirements

i arbetar alltid ur ett hållbart statsutvecklingsperspektiv och vi ser att du är med på att stärka och utveckla oss i vår framtidsvision.

Du som söker ska ha arbetat som bygglovshandläggare på kommun i minst 5 år. Meriterande är om du också har erfarenhet av detaljplanearbete. Som person har du en god samarbetsförmåga. Du är lyhörd och kommunikativ. I din roll som konsult behöver du ha en utåtriktad personlighet och ha ett intresse för kunder och marknad.

Är du den vi söker efter? Tveka inte med att höra av dig till oss så berättar vi gärna mer!

(Kontakt från annons- och rekryteringsföretag undanbedes).

Contact

Victoria Skropska
Tony Andersson
WSP Sweden - Analysis & Strategy