Kommersiell stadsutvecklare till avdelningen Stadsutveckling

 

VacancyID: 12253
Location: Europe - Sweden - Stockholm
Type: Permanent
Closing Date:30/11/2017

Introduction

Analys och Strategis avdelning, Stadsutveckling har nu fokus på att expandera och fördjupa våra kompetensområden. Vi söker efter nya medarbetare som kan axla rollen som kommersiell stadsutvecklare.

I gruppen Fastighetsutveckling i Stockholm är vi ca 10 st kollegor som i huvudsak arbetar med stads-fastighets- och platsutveckling från olika perspektiv. Våra olika kompetenser och erfarenheter gör att vi kan forma starka team som på ett effektivt och kreativt sätt finner lösningar som tillgodoser kundens behov. Vi har alla ett stort engagemang och höga ambitioner.

I våra uppdrag arbetar vi som rådgivare åt främst fastighetsägare eller kommuner inom segmenten handel, bostad och kontor. Våra uppdrag är ofta komplexa där samtliga delar ingår då det handlar om att på bästa sätt utveckla attraktiva städer och stadsdelar. Förutom den initiala marknadsanalysen, arbetar vi med utarbetande av vision, koncept, idé och lokaliseringsplan, samt med implantering av strategier m.m.
På avdelningen Stadsutveckling finns även, planarkitekter och exploateringsingenjörer som vi samarbetar med i olika uppdrag.
Exempel på uppdrag hos oss är t.ex. framtagande av fastighetsutvecklingsplan för Slakthusområdet i Stockholm, utveckling av handelskvarteren i Kiruna nya stadskärna, utredning av de kommersiella förutsättningarna vid utvecklandet av den nya stadsdelen Rosendal i Uppsala, kommersiell strategi för Täby Park med flera.

WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Vi erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur och Miljö & Energi. Tillsammans har vi 39 500 medarbetare på över 500 kontor i 40 länder. I Sverige har vi omkring 4 000 medarbetare.

Responsibilities

För rollen som Kommersiell stadsutvecklare är det viktigt att du har förståelse för helheten och komplexiteten i stadsutvecklingsprojekt och förmåga att leda större projekt på kommersiella grunder.

Requirements

Vi arbetar alltid ur ett hållbart statsutvecklingsperspektiv och vi ser att du är med på att stärka och utveckla oss i vår framtidsvision.

Du som söker ska ha arbetat med stads- och fastighetsutveckling och ha minst 10 års erfarenhet från liknande frågor. Meriterande är ifall du har erfarenhet av uthyrning.

Som person har du en god samarbetsförmåga. Du är lyhörd och kommunikativ. I din roll som konsult behöver du ha en utåtriktad personlighet och ha ett intresse för kunder och marknad.

Är du den vi söker efter? Tveka inte med att höra av dig till oss så berättar vi gärna mer!

(Kontakt från annons- och rekryteringsföretag undanbedes).

Contact

Victoria Skropska
Monika Fridenäs
WSP Sweden - Analysis & Strategy