Teknikansvarig till Järnväg olika teknikområden

 

VacancyID: 12212
Location: Europe - Sweden - Malmö
Type: Permanent
Closing Date:10/11/2017

Introduction

WSPs nationella Järnvägssektor växer landet över. Vi behöver stärka upp med teknikansvariga för Järnvägs olika teknikområden. Järnväg jobbar idag med multidisciplinära projekt på en nationell nivå.
Nu söker vi efter Teknikansvariga med erfarenhet inom områdena: spår, signal, el, tele, mark, kanalisation, datasamordning och BIM.

WSP har många stora och intressanta projekt i sin portfölj just nu. Järnväg finns idag i hela Sverige och våra medarbetare binder samman sin kompetens med att jobba nationellt i stora och mindre projekt.
WSP är ett globalt analys- och teknikföretag som erbjuder konsulttjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur samt Miljö & Energi. Vi finns i 40 länder. I Sverige har vi omkring 3 800 medarbetare. Bredd och mångfald kännetecknar våra medarbetare, kompetensområden, kunder och typer av uppdrag.

Responsibilities

I rollen som Teknikansvarig ska Du leda specifika teknikområden i våra järnväguppdrag och styra dessa teknikområden så att leverans sker enligt avtal. Du kommer även att fungera som mentor för de mindre erfarna medarbetarna. Du hanterar både små och stora projekt och agerar mentor i våra mentor/adept-program samt har en nyckelroll i tekniknätverket för respektive teknik.

Requirements

Du ska ha någon form av relevant eftergymnasial utbildning. Du ska ha jobbat som handläggare och/eller teknikansvarig i minst 5 år och ha spetskompetens inom ditt teknikområde. Du ska ha varit med vid framtagande av järnvägsplan, systemhandling eller bygghandling för järnväg eller motsvarande infrastruktur.

Är du personen vi söker efter? Hör gärna av dig så berättar vi mer om tjänsten.


(Kontakt från annons- och rekryteringsföretag undanbedes)

Contact

Emma Quant 010 722 9963
Tonny Gråberg och Henrik Sörensson
WSP Sweden - Civils