Projektledare för sektion Järnväg

 

VacancyID: 12207
Location: Europe - Sweden - Helsingborg
Type: Permanent
Closing Date:10/11/2017

Introduction

WSPs affärsområde Järnväg växer och behöver stärka upp med nya duktiga medarbetare. Just nu behöver vi flera Projektledare med relevant erfarenhet för att kunna leda våra multidisciplinära järnvägsuppdrag.

WSP har många stora och intressanta projekt i sin portfölj just nu. Järnväg finns idag i hela Sverige och våra medarbetare binder samman sin kompetens med att jobba nationellt i stora och mindre projekt.
WSP är ett globalt analys- och teknikföretag som erbjuder konsulttjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur samt Miljö & Energi. Vi finns i 40 länder. I Sverige har vi omkring 3 800 medarbetare. Bredd och mångfald kännetecknar våra medarbetare, kompetensområden, kunder och typer av uppdrag.

Responsibilities

I rollen som Uppdragansvarig är Du ansvarig för budgeten i projektet, styr uppdraget så att avtalade kundkrav följs samt har god kunskap inom våra teknikområden. Du kommer även att axla rollen som mentor för dina mindre erfarna medarbetare.

Requirements

Du har en eftergymnasial utbildning som är relevant för våra områden. Du har erfarenhet som handläggare och/eller teknikansvarig på minst 3 år. Du ska ha ett ledarskap som får dina medarbetare att utvecklas samt att du känner ett ansvar för de projekten du blir ansvarig för.

Är du personen vi söker efter? Hör gärna av dig så berättar vi mer om tjänsten.

(Kontakt från annons- och rekryteringsföretag undanbedes)

Contact

Emma Quant 010 722 9963
Tonny Gråberg & Göran Larson
WSP Sweden - Civils