Projektör till Järnväg inom MBEST-K

 

VacancyID: 12202
Location: Europe - Sweden - Gothenburg
Type: Permanent
Closing Date:10/11/2017

Introduction

WSPs nationella Järnvägssektor växer landet över. Vi behöver stärka upp med nya duktiga medarbetare för Järnvägs olika teknikområden. Järnväg jobbar idag med multidisciplinära projekt på en nationell nivå.
Nu söker vi efter Projektörer med erfarenhet inom något av områdena: spår, signal, el, tele, mark, kanalisation, datasamordning och BIM.

WSP har många stora och intressanta projekt i sin portfölj just nu och behöver stärka upp vår nationella projekteringsavdelning med erfarna projektörer/handläggare. Järnväg finns idag i hela Sverige och våra medarbetare binder samman sin kompetens med att jobba nationellt i stora och mindre projekt.
WSP är ett globalt analys- och teknikföretag som erbjuder konsulttjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur samt Miljö & Energi. Vi finns i 40 länder. I Sverige har vi omkring 3 800 medarbetare. Bredd och mångfald kännetecknar våra medarbetare, kompetensområden, kunder och typer av uppdrag.

Responsibilities

I rollen som Projektör erbjuds Du en utmanande och utvecklande roll i våra järnväguppdrag. Med din nyfikenhet och ditt engagemang är du med och utvecklar teknikområdet för din teknik samt har en aktiv roll i ett av våra tekniknätverk.

Requirements

Det är fördel om Du har erfarenhet av projektering av järnvägsuppdrag inom något av våra ovanstående teknikområden men inget krav. Du är ansvarsfull och trivs med ordning och reda i ditt dagliga arbete. Vi ser gärna att Du är flexibel, noggrann och har god kommunikationsförmåga.

Är du personen vi söker efter? Hör gärna av dig så berättar vi mer om tjänsten.

(Kontakt från annons- och rekryteringsföretag undanbedes)

Contact

Emma Quant 010 722 9963
Assar Engström & Rikard Cavallini
WSP Sweden - Civils