Examensarbete på WSP Management - Bygg- och projektledare

 

VacancyID: 12146
Location: Europe - Sweden - Stockholm
Type: Thesis
Closing Date:31/10/2017

Introduction

Är du student vid en byggnadsteknisk utbildning och intresserad av att skriva ditt examensarbete i samarbete med oss på WSP Management under våren 2018?
WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Vi erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur och Miljö & Energi. Tillsammans har vi 36 500 medarbetare på över 500 kontor i 40 länder. I Sverige har vi omkring 3 700 medarbetare.
WSP Management är ett affärsområde inom WSP Sverige AB.
Vår verksamhet omfattar projekt- och projekteringsledning, bygg- och installationsledning, kalkyl och ekonomistyrning, kvalitets- och miljöstyrning samt entreprenadbesiktning.
Inom WSP Management är vi drygt 430 medarbetare i Sverige, varav ca hälften tillhör Stockholm/Mälardalen med kontor i Stockholm, Uppsala, Gävle, Falun, Södertälje, Västerås Eskilstuna, Linköping och Norrköping.
Vi söker nu studenter som vill skriva sitt examensarbete hos oss och med säte på något av våra kontor i Stockholm (Hammarby sjöstad och Solna).

Responsibilities

Det åligger dig att säkerställa framdriften av examensarbetet, följa din plan för examensperioden och uppnå målen för examensarbetet.

Requirements

Vår verksamhet utvecklas ständigt och vi vill gärna att du är med och bidrar till det. Din kunskap är värdefull för oss och vi vill gärna dela med oss av våra erfarenheter.
Vi ser gärna att du är självständig men samtidigt samarbetsbenägen. Drivande, engagerad och målinriktad är andra meriterande egenskaper. Att skapa relationer med andra människor, vara modig och utåtriktad har visat sig vara ett lyckat koncept för de som genomfört examensarbete hos oss tidigare.

Du som genomför ditt examensarbete hos oss ges möjlighet att vara delaktig i vår utveckling. Du ges de rätta verktygen och människorna där omkring för att kunna genomföra ditt examensarbete på bästa möjliga sätt. Du tillhandahålls en guide till ditt examensarbete för att stötta dig, vägleda dig och finnas där för dig under hela din tid hos oss. Du kommer att ingå som en del av vår organisation varför vi även ser till att du får delta vid olika sammankomster likt övriga anställda. Vi räknar med att du är en av oss.

Ta chansen till att utvecklas tillsammans med oss och beskriv dig själv i ett personligt brev. Brevet bör även innehålla dina tankar kring ditt förslag på examensarbete samt motivering till varför du vill skriva ditt examensarbete hos oss. Bifoga även CV i din ansökan.

Vi går igenom ansökningar löpande. Sista ansökningsdatumet 2017-10-31.

Contact

Marika Norrenge 010-7228913
Jens Gasslander 010-7228876
WSP Sweden - Management