LVI-SUUNNITTELIJA Helsinkiin

 

VacancyID: 12039
Location: Europe - Finland - Helsinki
Type: Permanent
Closing Date:31/10/2017

Introduction

WSP on eri osaamisaloja ennakkoluulottomasti yhdistelevä suunnitteluyritys. Autamme asiakkaitamme luomaan uutta ja korjaamaan vanhaa. Tutkimme, konsultoimme ja muotoilemme rakennettua ympäristöä viihtyisäksi niin, että se kestää ja luo kilpailukykyä. Meillä työskentelee yli 450 asiantuntijaa eri puolella Suomea. Suomen WSP on osa globaalia WSP:tä, jossa työskentelee noin 37 000 asiantuntijaa 500 toimistossa ympäri maailmaa.

Responsibilities

Haemme Helsingin toimipisteeseemme LVI-suunnittelijaa korjausrakentamiseen. Tehtävässä pääset osallistumaan erityyppisiin LVI-tekniikan selvityksiin ja kuntotutkimuksiin sekä toimimaan LVI-suunnittelijana korjauskohteissa.

Requirements

Odotamme sinulta talotekniikan DI:n tai insinöörin koulutusta ja vähintään 3 vuoden kokemusta rakennusten LVIA-tekniikan asiantuntijan tehtävistä sekä vahvaa kiinnostusta ilmanvaihdon, sisäilmaolosuhteiden ja muiden LVI-järjestelmien tutkimus- ja suunnittelutehtävistä. FISE-pätevyydet ja sertifikaatit katsomme eduksi ja tuemme tarvittaessa niiden saavuttamista.

Tarjoamme innovatiivisen työympäristön tuen kehittyä alan parhaiden osaajien joukossa. Tarkempi toimenkuva räätälöidään joustavasti henkilön osaaminen ja toiveet huomioiden.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 31.10.2017 mennessä suoraan hakulomakkeella.

Lisätietoja: Liiketoimintajohtaja Mika Matikka, mika.matikka@wspgroup.fi

Contact

Liiketoimintajohtaja Mika Matikka 040 562 7096
WSP Finland OY