TATE-TIIMIPÄÄLLIKKÖ HELSINKIIN

 

VacancyID: 12038
Location: Europe - Finland - Helsinki
Type: Permanent
Closing Date:30/11/2017

Introduction

WSP on eri osaamisaloja ennakkoluulottomasti yhdistelevä suunnitteluyritys. Autamme asiakkaitamme luomaan uutta ja korjaamaan vanhaa. Tutkimme, konsultoimme ja muotoilemme rakennettua ympäristöä viihtyisäksi niin, että se kestää ja luo kilpailukykyä. Meillä työskentelee yli 450 asiantuntijaa eri puolella Suomea. Suomen WSP on osa globaalia WSP:tä, jossa työskentelee noin 37 000 asiantuntijaa 500 toimistossa ympäri maailmaa.

Responsibilities

Haemme TATE-tiimipäällikköä korjausrakentamiseen Helsinkiin. Työtehtäviisi kuuluvat tiimin kehittäminen sekä LVI-asiantuntijatehtävät.

Requirements

Edellytämme ennen kaikkea hyviä esimiestaitoja. Viihdyt ihmisten ja projektien parissa. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä asiakassuuntautunut asenne. Koulutuksesi on talotekniikan DI tai insinöörin tutkinto.

FISE- ja muut henkilöpätevyydet katsomme eduksi, mutta tuemme tarvittaessa niiden saavuttamista. Tarjoamme innovatiivisen työympäristön tuen kehittyä alan parhaiden osaajien joukossa. Tarkempi toimenkuva räätälöidään joustavasti henkilön osaaminen ja toiveet huomioiden.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen
30.11.2017 mennessä suoraan hakulomakkeella.

Lisätiedot:
Liiketoimintajohtaja Mika Matikka, p. 040 562 7096, mika.matikka@wsp.com

Contact

Liiketoimintajohtaja Mika Matikka 040 562 7096
WSP Finland OY