WSP Management söker erfarna Projektledare till alla våra orter runt om i landet

 

VacancyID: 11013
Location: Europe - Sweden -
Type: Permanent
Closing Date:30/11/2016

Introduction

Vi växer och söker därför fler erfarna projektledare. Hos oss får du tillgång till branschens tyngsta projekt och branschens bästa metodstöd och kompetensutveckling.

WSP Management är en av landets främsta aktörer inom kvalificerade projektledningstjänster. Vi verkar i en internationell miljö med en mix av kollegor med tung erfarenhet och kunskap inom hus, infrastruktur, energi och industri.

Responsibilities

Som projektledare har du det huvudsakliga ansvaret i uppdragen. Du ansvarar för att driva projektet tillsammans med din projektgrupp på ett affärsmässigt och proaktivt sätt.
Projektledningstjänsterna omfattar bl a rollerna:
- Projekt- och projekteringsledning
- Bygg- och installationsledning
- BIM-samordning
- Kalkyl och ekonomistyrning
- Kvalitets-, miljö- och hållbarhetsstyrning
- Entreprenadbesiktning
- Förvaltarstöd

Requirements

Vi söker Dig som har 5 - 15 års erfarenhet och intresse av att leda olika typer av projekt. Du är duktig på att bygga engagerade team och trivs i samverkan. Som senior projektledare drivs du även av att sprida kunskap och att utveckla mer juniora medarbetare.

Du är civil- eller högskoleingenjör med byggteknisk inriktning. Du har formell utbildning inom projektledning och har erfarenhet från energi-, infra- eller bygg- och anläggningsprojekt. Vidare är du bekväm med olika programgramvaror som stöder projektverksamhet. Erfarenhet av BIM och ledarskap är meriterande. Du har en säljinriktad approach och arbetat ständigt med merförsäljning.

Du är initiativrik, har lätt för att samarbeta i grupp, kvalitetsmedveten och serviceinriktad. Du värdesätter att ha kontakt med andra, bygga relationer och du känner ett personligt ansvar för dina arbetsuppgifter.

WSP erbjuder dig som medarbetare en möjlighet att jobba med utmanande projekt som utvecklar din förmåga, kompetens och personlighet. Vi har branschens bästa metodstöd och komptensutveckling! Vi erbjuder ett fritt och stimulerande arbete där du har möjlighet att aktivt skapa din egen framtid tillsammans med kollegor vilka har gedigna kunskaper och bred erfarenhet.

Välkommen med din ansökan här! Märk din ansökan med vilken ort du är intresserad av.

Contact

Catrine Augustsson 070-513 65 13