Biträdande konstruktör/projektör inom broteknik

 

VacancyID: 10231
Location: Europe - Sweden - Malmö
Type: Temporary
Closing Date:30/04/2017

Introduction

WSP och Parsons Brinckerhoff har gått samman och är nu ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Vi erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur och Miljö & Energi. Tillsammans har vi 32 000 medarbetare på över 500 kontor i 40 länder. I Sverige har vi omkring 3 200 medarbetare.

WSP i Malmö har många spännande projekt på gång och hos oss får du en ansvarsfull och utvecklande roll i ett expansivt företag. Vi sitter i centrala lokaler i västra hamnen. Just nu arbetar vi med projekt inom Bro och Vattenbyggnad. Våra uppdragsgivare är framförallt verksamma inom infrastrukturområdet. Vårt arbete bygger på WSP:s värderingar – vi ligger steget före, vi är pålitliga, vi samverkar, vi är engagerade och vi tar ansvar.

Responsibilities

WSP växer och som biträdande projektör/konstruktör hos oss får du vara med och påverka framtagandet av bygghandlingar. För rätt person finns det goda möjligheter att påverka både din egen och vår avdelnings utveckling.

Requirements

Du som minst har högskoleingenjörsexamen med inriktning mot anläggningsprojektering. Det är meriterande om du har arbetat med konsult- eller entreprenadverksamhet. Vidare är det ett krav att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du måste även vara van vid att arbeta i program som t ex AutoCAD. Du som söker är en utåtriktad person som arbetar lika bra i grupp som självständigt. Andra egenskaper som värdesätts är flexibilitet, engagemang och affärsmässighet

Välkommen med din ansökan!

Contact

Tomas Sandström
WSP Sweden - Bridge & Hydraulic Design